" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
"دکتر روحانی" در طول سفر خود به "نیویورک" و سخنرانی در "مجمع عمومی سازمان ملل" درخصوص ایجاد چارچوب برای "مدیریت اختلافات ایران و آمریکا" به شنیدن "صدای واحد" از آمریکا اشاره کرد و گفت: در صورت "عزم سیاسی رهبران آمریکا" و خودداری از دنبال کردن منافع "گروه‌های فشار جنگ‌طلب"، می‌توان به چارچوبی برای مدیریت اختلافات رسید.
قضاوت با شما؛ آیا از کاخ سفید صدای واحد به گوش می‌رسد؟
به گزارش علمدار بصیر: دکتر روحانی در طول سفر خود به نیویورک و سخنرانی در مجمع سازمان ملل درخصوص ایجاد چارچوب برای مدیریت اختلافات ایران و آمریکا به شنیدن صدای واحد از آمریکا اشاره کرد و گفت سخنان باراک اوباما در صحن مجمع عمومی را دنبال کرده است و در صورت عزم سیاسی رهبران آمریکا و خودداری از دنبال کردن منافع گروه‌های فشار جنگ‌طلب، می‌توان به چارچوبی برای مدیریت اختلافات رسید. 

دکتر روحانی در سخنرای خود تاکید کرد: انتظار ایران از "واشنگتن" شنیدن "صدای واحد" است

همچنین زمانی که دکتر روحانی و هیئت همراه در لحظه‌ای که آماده حرکت به سمت "فرودگاه نیویورک" بودند، بنا به درخواست "کاخ سفید"، گفتگویی تلفنی 15 دقیقه‌ای میان "رئیس‌جمهور ایران و آمریکا" برقرار شد.

در این گفت وگوی تلفنی، دو طرف بر اراده سیاسی برای حل سریع "مساله هسته‌ای" تاکید کرده و زمینه را برای حل موضوعات دیگر و همکاری در مسائل منطقه‌ای مورد توجه قرار دادند. 

"باراک اوباما" در یک کنفرانس خبری با اشاره به گفتگوی تلفنی با دکتر روحانی اظهار داشت که دو رئیس‌جمهور از تیم‌های خود خواسته‌اند برای رسیدن به یک توافق فوری بر سر "پرونده هسته‌ای ایران" با یکدیگر همکاری داشته باشند.

در این گزارش قصد داریم به صحبت‌ها و مواضع اخیر مقامات آمریکایی درباره رابطه با ایران و "فعالیت‌های هسته‌ای" کشور بپردازیم، اما اینکه آیا صدای واحدی از آمریکا به گوش می‌رسد یا خیر، قضاوت با شما خواهد بود؟

اوباما در "سازمان ملل": حق مردم ایران برای دست یابی به "انرژی صلح آمیز هسته‌ای" را به رسمیت می‌شناسیم

باراک اوباما در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل ضمن اشاره به "فتوای مقام معظم رهبری" درمورد حرام دانستن بدست آوردن "سلاح هسته‌ای"، تاکید کرد حق مردم ایران برای دست‌یابی به انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز را به رسمیت می‌شناسد.

"سوزان رایس": اوباما حق "غنی‌سازی هسته‌ای" ایران را به رسمیت نمی‌شناسد

سوزان رایس، "مشاور امنیت ملی آمریکا" در گفتگویی با "فرید ذکریا" مجری شبکه تلویزیونی "سی‌ان‌ان" با اشاره به عبارت استفاده شده توسط اوباما درباره "حق دسترسی ایران به انرژی صلح آمیز هستهای" و اینکه آیا حق غنی سازی ایران توسط آمریکایی‌ها به رسمیت شناخته می‌شود؟ یا خیر گفت:

بیان این کلمات کاملاً عامدانه بود. آمریکا حرفی از حق ایران در زمینه غنی‌سازی صحبت نکرده است. گفتهشده است؛ ایران به عنوان عضو NPT، هنگامی که به تعهدات بینالمللی خود پایبند باشد، یعنی برمبنای التزامات IAEA و قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل، در آن صورت مانند هر عضو دیگر NPT، حق استفاده از انرژی صلح آمیز هستهای را خواهد داشت. این سیاستی است که ما از مدت‏‌ها قبل دنبال می‌کنیم و چیز جدیدی نیست. 

وزیر امور خارجه آمریکا:‌ ایران می‌تواند غنی‌سازی کند

از آن طرف "جان‌ کری" وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه‌ای 60 دقیقه‌ای با سی‌ان‌ان به توافق زودهنگام میان ایران و آمریکا اشاره کرد و گفت: تلاش‌های دیپلماتیک برای حل مناقشه هسته‌ای ایران می‌تواند در یک چارچوب زمانی بین 3 تا 6 ماه، یعنی زمانی که رئیس جمهوری ایران تعیین کرده است، به یک توافق منجر شود و این مستلزم افزایش تلاش‌ها است.

جان کری در مصاحبه با برنامه 60 دقیقه شبکه "سی بی اس" همچنین گفت: این توافق ممکن است زودتر هم حاصل شود و بستگی به چگونگی تحولات دارد و اینکه ایران آمادگی داشته باشد.    

وی تاکید کرد؛ اگر برنامه هسته‌ای ایران صلح آمیز باشد و ما آن را ببینیم روابط با ایران می‌تواند تغییر کند و به سرعت بهبود یابد. 

 


 

"وزیر خارجه آمریکا" ادامه داد: ایران می‌تواند حسن نیت خود از طریق باز کردن تاسیسات هسته‌ای خود به روی بازرسان اثبات کند و می‌تواند چرخه غنی‌سازی اورانیوم خود را در سطح پایین حفظ کند.

"باراک اوباما در دیدار با نتانیاهو": همه گزینه‌ها، از جمله "گزینه نظامی"، همچنان روی میز هستند.

باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه پس از دیدار با بنیامین نتانیاهو "نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی" که برای حضور در مجمع عمومی سازمان ملل به آمریکا سفر کرده، بار دیگر تاکید کرد که گزینه نظامی علیه ایران همچنان روی میز است.

اوباما در مورد مذاکرات خود با نتانیاهو در مورد ایران گفت: می‌دانید که هم من و هم نخست‌وزیر از همان زمان که من به ریاست‌جمهوری رسیدم، روی این موضوع توافق داشتیم که ضروری است که ایران سلاح هسته‌ای در اختیار نداشته باشد. این موضوع برای امنیت آمریکا مهم است. این برای "امنیت اسرائیل" مهم است. این برای امنیت جهان هم مهم است، چراکه ما نمی‌خواهیم در متزلزل‌ترین منطقه جهان "رقابت تسلیحاتی" به راه بیافتد. با توجه به اقدامات نظام ایران در گذشته، تهدیدات آن‌ها علیه "اسرائیل"، اقداماتشان علیه اسرائیل، کاملا مشخص است که تنها حرف زدن کافی نیست. ما باید اقداماتی را شاهد باشیم که به "جامعه بین‌الملل" اطمینان دهد که آن‌ها کاملا به تعهدات بین‌المللی خود پایبند بوده و به دنبال سلاح هسته‌ای نیستند.

وی افزود: اما به عنوان رئیس‌جمهور ایالات متحده، همان‌طور که پیش‌تر هم گفته‌ام، باز هم تکرار می‌کنم که برای کسب اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، که می‌تواند موجب بی‌ثباتی منطقه و تهدیدی بالقوه برای ایالات متحده باشد، هیچ گزینه‌ای از جمله گزینه‌های نظامی را از روی میز کنار نگذاشته‌ام.

آیا از کاخ سفید صدای واحد به گوش می‌رسد؟

 





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/7/9 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون